+ 31 (0) 35 53 93 977

De Audi Tuningbox

Een ideaal alternatief voor chiptuning

De E3 Performance Tuningbox

Meer koppel en meer vermogen is altijd fijn natuurlijk, maar ATM kan zich goed voorstellen dat voor sommigen chiptuning kan leiden tot buitensporig veel kracht. Daarvoor is er een prachtig alternatief ontwikkeld: de E3 Performance Tuningbox.

Garantie blijft te allen tijde behouden

Het eerste en misschien voor de meesten wel het belangrijkste voordeel is het feit dat – na implementatie van de E3 Tuningbox – uw garantie bij de autofabrikant altijd intact blijft. De uitleesapparatuur van de dealer merkt namelijk de hele aanpassing in uw motor niet op. Hierdoor kunt u zorgeloos genieten van meer vermogen en koppel.

Hergebruik E3 Performance Tuningbox

Doordat de E3 Tuningbox eenvoudig te installeren en te demonteren is, kunt u gemakkelijk uw tuningbox van uw oude auto in uw nieuwe auto laten plaatsen. Er zit een vereiste aan vast, de bedrading moet namelijk hetzelfde zijn. Voor de rest is er geen enkel probleem dat niet te overwinnen valt.

Stel u heeft momenteel een Audi A3 1.4 TFSI, maar u koopt een nieuwe Audi A4 2.0 TDI. Doordat de E3 Performance Tuningbox zo eenvoudig is te installeren vormt de overgang van een benzine- naar een dieselmotor geen enkel probleem. Met behulp van de installatiesoftware kan dit worden aangepast.

Alle voordelen van de E3 Performance Tuningbox

✓ Eenvoudige installatie ✓ Installatie niet permanent
✓ Geen garantieproblemen ✓ Compatibel met alle motoren
✓ Herprogrammeerbaar ✓ Voor alle transmissies
✓ Multikernprocessor ✓ Multi Channel Box
✓ Aanpasbaar door de klant ✓ Gekalibreerd op de dynamometer
✓ Speciaal ontworpen voor tuning ✓ Wordt niet gedetecteerd
✓ Mogelijkheid tot overboost ✓ Oververhitting bescherming

Tuning voor leaseauto’sCombinaties E3 Performance Tuningbox

De E3 Performance Tuningbox is van toepassing voor vrijwel iedere auto. U kunt hem zonder moeite installeren in een auto met een benzine- en dieselmotor. Ook de verschillende transmissies (automaat, handgeschakeld en DCT) vormen geen obstakel.

Door installatie van de E3 Performance Tuningbox wordt uw leaseauto sneller en zuiniger. Niet alleen bij uw huidige leaseauto, maar ook uw volgende.

Waarom ATM koos voor de E3 Tuningbox

De E3 Performance Tuningbox is uiteraard niet de enige tuningbox in de wereld van autotuning. Hetgeen wat de E3 Tuningbox voor ATM perfect maakt is dat dit de enige tuningbox is die beschermd tegen oververhitting. Dit maakt het gebruik volstrekt veilig.

Ga naar E3 Performance

Home > Audi Tuningbox

Chiptuning Audi offerte aanvragen?

Offerte aanvragen