+ 31 (0) 35 53 93 977

Alles over Audi Chiptuning

20-07-2016

Alles over Audi Chiptuning

Audi heeft met haar A3, A4 en A6 voor zowel de zakelijke rijder als de privérijder een uitstekend aanbod. Echter, de auto’s kunnen soms wat power missen. Audi Chiptuning biedt hierin een passende oplossing, namelijk chiptuning. Met deze techniek is er meer vermogen en trekkracht beschikbaar met behoud van uw garantie en autotechniek. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden van Audi Chiptuning.

Wat is Audi Chiptuning?

Het is u vast niet ontgaan dat Audi van eenzelfde motor verschillende varianten op de markt brengt. Zo is er een 2.0 TDI-motor met respectievelijk 136, 163 en 190 pk. Het is dezelfde motor alleen met een ander motormanagement. Door de software om te zetten krijgt u aantoonbaar meer vermogen en trekkracht. Ideaal voor de leaserijder die een Audi A4 2.0 TDI Ultra heeft en meer power zoekt. Wanneer u met een caravan rijdt, kan het ook van pas te komen om net wat meer trekkracht te hebben. Bijvoorbeeld wanneer u door de bergen moet.

Dezelfde Audi, maar met meer pit? Maak gebruik van de kennis van ATM Chiptuning

Het chiptunen van een Audi wordt steeds bekender. Met behulp van chiptuning kunt u het maximale uit uw Audi halen, zonder fysiek aan de motor te sleutelen. Logischerwijs kunt u ook uw Audi A3, A4 of A6 in de fabriek laten chiptunen. Het nadeel hiervan is het prijskaartje dat eraan hangt. Bij ATM Chiptuning krijgt u exact hetzelfde resultaat voor een eerlijke prijs. Uiteraard blijft uw garantie intact.

Het team van ATM heeft jarenlange expertise op het gebied van chiptuning en is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van Audi Chiptuning software. De software wordt met regelmaat uitvoerig getest via een geavanceerde vermogenstestbank.

Wat levert Audi Chiptuning op?

Het rijden in een gechiptunede auto is voelbaar aangenamer. Uw auto zal beter presteren tijdens het rijden door de toename in vermogen. Het toegenomen koppel zorgt ervoor dat u meer pit en kracht ervaart. Een rendement van maar liefst 30% is niet ondenkbaar. Daarnaast kan chiptuning ervoor zorgen dat uw auto zuiniger rijdt. 5% zuiniger rijden is geen onoverkoombaar obstakel. Tevens zorgt chiptuning van uw Audi voor vlottere schakelmomenten, meer rijplezier en een soepeler aanvoelende motor. Wilt u een offerte aanvragen? Of bekijkt u liever eerst de rijervaringen van anderen na chiptuning door ATM?

Uw Audi laten behandelen door ATM Chiptuning

ATM Chiptuning is een expert op het gebied van chiptuning bij Audi. Het chiptunen gebeurt bij ons in de vestiging. Er zijn te allen tijde autotechnici aanwezig die aantoonbaar gekwalificeerd zijn. Ook zijn er Audi experts aanwezig die u eerlijk advies geven over de mogelijkheden voor uw auto in kwestie. ATM bezit een testbank voor analyses van de prestaties van uw auto voor en na chiptuning.

Wij beantwoorden graag al uw vragen! Voor direct contact kunt u bellen naar 035 – 53 93 977.

Vaak gechiptunede modellen van Audi

Veel voorkomende modellen van Audi die worden gechiptuned, hebben vooral dieselmotoren. Dat zijn met name de Audi A3 1.6 TD, de Audi A4 2.0 TDI Ultra en de Audi A6 2.0 TDI.

Audi chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Alles over Audi Chiptuning

Chiptuning Audi offerte aanvragen?

Offerte aanvragen