+ 31 (0) 35 53 93 977

Audi A4 en A6 chiptunen

20-07-2016

Audi A4 en A6 chiptunen

De Audi A4 en A6 zijn veel voorkomende auto’s in Nederland. Voor zakelijk rijdend Nederland is vooral de A4 interessant vanwege de bijtelling. De Audi A6 is een uitstekende gezinsauto voor de particuliere rijder. Allebei de auto’s staan bekend als ruime auto’s met relatief veel vermogen. Maar soms is relatief veel vermogen gewoon nog niet genoeg. Daarom is er Audi Chiptuning. Voor de mensen die net dat beetje extra power willen.

A4 2.0 TDI Ultra chiptunen is populair

Een gechiptunede Audi A4 heeft aanzienlijk meer vermogen en koppel dan een normale versie. Voor het chiptunen heeft de A4 2.0 TDI Ultra 190 pk en 400 Nm. en naderhand maar liefst 215 pk en 450 Nm. Dat is de moeite waard. Ook als u een A4 heeft met een 2.0 TFSI motor valt er veel winst te halen op het gebied van vermogen en koppel. Van origine heeft de 2.0 TFSI motor 190 pk en 320 Nm. Maar na chiptuning hoort u bij de 300 pk-club en heeft uw auto een koppel van 440 Nm.

Op de overzichtspagina kunt u precies zien wat de mogelijkheden zijn voor chiptuning voor elk model en motor.

Waarom uw Audi A4 chiptunen?

Een Audi A4 kan soms tekortschieten op het gebied van vermogen en koppel. Bij ATM Chiptuning kunt u het maximale uit uw Audi A4 halen zonder dat uw garantie niet langer geldig is of dat uw auto niet langer aan de emissienormen voldoen voor uw bijtelling. Daarnaast zal door aanpassing van het motormanagementsysteem de brandstofinjectie efficiënter worden afgesteld. Dit kan wel een besparing opleveren tot wel 5%. Met extra koppel (Nm.) wordt het trekken van een caravan of boottrailer gemakkelijker. Kortom, de gehele rijbeleving wordt soepeler en prettiger.

Audi A4 chiptuning offerte aanvragen

A6 2.0 TDI chiptunen in opkomst

Het chiptunen van een Audi A6 gebeurt met steeds grotere regelmaat. Zo ook bij de A6 met 2.0 TDI motor. Wanneer u uw A6 met 150 pk en 350 Nm. laat chiptunen gaat u naderhand met 190 pk en 430 Nm. ervandoor. Ook wanneer u een benzinemotor heeft is Audi A6 chiptuning interessant. Neem bijvoorbeeld de A6 2.0 TFSI met 180 pk en 320 Nm. Na het aanpassen van het motormanagementsysteem heeft uw A6 260 pk en 400 Nm. Naast een toename in vermogen en koppel wordt uw Audi A6 ook milieuvriendelijker; de brandstofinjectie wordt efficiënter afgesteld waardoor u tot wel 5% brandstof kunt besparen.

Waarom uw Audi A6 chiptunen?

Voor het trekken van een caravan of boottrailer kan het soms voordelig uitkomen om uw auto te laten chiptunen. Door het chiptunen zal uw auto over meer trekkracht beschikken dan normaliter. Hierdoor trekt u eenvoudiger op en zal het rijgedrag van uw Audi A6 prettiger en soepeler aanvoelen. Naast een toename in het koppel en vermogen zal uw auto ook zuiniger gaan rijden, wat altijd mooi is meegenomen. Bij het aanpassen van de software die gaat over motormanagement wordt namelijk de brandstofinjectie efficiënter configureert. Hierdoor verbruikt u geen onnodige brandstof. 

Audi A6 chiptuning offerte aanvragen

Home > Nieuws > Audi A4 en A6 chiptunen

Chiptuning Audi offerte aanvragen?

Offerte aanvragen